There was an error in this gadget

Tuesday, May 25, 2010

Kan Bagus Jika Begini

Malaysia merupakan negara Islam.. Dalam banyak2 iklan komersial yang d'siarkan d'tv.. Npe lah dorang xsiarkan video ni.. Bukan nak b'lagak bagus.. Cuma mesej yang d'sampaikan dalam video ni style walaupun simple selain m'ingatkan ktew ttg pentingnyew solat.. Perhhh.. Andy bagi ceramah.. hahaha

Apa2 hal korang layan r video ni dan renung2kanlah.. Kalau da tgk video ni tapi tak ambik ikhtibar pn tak guna beb.. haha

1 comments:

Hurm..betul gak tu~
kalau ada iklan cm nie, agak2 mampu tak sedarkan org yg kadang2 leka biler tiba time solat??
hurm..tepuk dada tanya selera..
bukan lama pun solat...paling lama pun dalam 10 minit dari 24 jam yg kita ada...hurm~~
jom check blog sy skali..
be my follower too
Little Love Always

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites