There was an error in this gadget

Friday, May 07, 2010

Cara nak buat duit yang paling senang skali


biz tnpa modal..terbaru..untung besar

http://www.catcheye.com.my/?r=100185


cume DAFTAR,PROMOSI KPD RAKAN2 DAN TERUS DAPAT wang.TAK PERLU MODAL seSEN PUN.RM0 PERCUMA Keterangan

URL :http://www.catcheye.com.my/?r=100185

hai, beri saya peluang 5 minit saja untuk anda fahami program ini. CATHEYE adalah sebuah syarikat pengiklanan baru di Malaysia.Apa yang menariknya anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat.Ya mudah saja,klik2 iklan tak sampai 1 minit anda dah dapat duit.Malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti.Katakan anda menaja 10 orang di level 1,kemudian mereka menaja 10 orang lagi,sehingga 4 level,tahu tak anda akan memperolehi RM11 jika sehari mereka klik untuk 1 iklan.Kalau sehari mereka klik 10 X,anda perolehi RM11X10= RM110,jika sebulan anda akan perolehi RM110X30=RM3300,banyak tu,anda tak nak ke??Jom lah sertai saya,benda ni 100% percuma,tak perlu modal,tanpa risiko pula tu,cuma perkenalkan kepada 10 orang aje,promote link URL anda,benda free takkan tak nak cuba. Untuk makluman anda keahlian catcheye telah mencecah 20,000 orang sekarang,mereka yang melayari internet lebih dari 1 juta orang,jadi jangan tunggu lagi.

Cara nak register:-

1)http://www.catcheye.com.my/?r=100185
2)Klik join catcheye now.
3)Isi maklumat diri,IC,dan alamat(penting sebab cek dihantar berdasarkan alamat ini selepas cukup RM50)
4)Isi jawapan:
Soalan 1 jawapannya A,
Soalan 2 jawapannya B,
Soalan 3 jawapannya A.

Jika anda salah jawab pendaftaran tidak akan diterima.Klik agree dan proceed.Ok siap. Kemudian apa perlu anda buat?
1) Klik sign in.
2) Lepas sign in klik reward panel
3) Anda akan lihat akaun anda ada RM1.00 bonus dan link anda.
4) Copy link anda dan gantikan link saya dengan link anda.
5) Postkan risalah saya ini di buletin myspace & dan emailkan kepada kawan2.
6) Lihatlah tak sampai sebulan anda ada 10 orang dibawah anda.Janagan tunggu lagi

Lawati http://www.catcheye.com.my/?r=100185

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites